Digitaal legionellabeheer

Eindelijk, een digitale oplossing voor legionellabeheer.

Ondanks dat legionellabeheer (o.a. keerklep controles en monsternames) wordt overgelaten aan andere marktpartijen kan ik u wel van dienst zijn met Legionelladossier. Dit digitaal instrument helpt u om het legionellabeheer centraal en zeer eenvoudig te houden. Middels dit systeem worden alle beheersmaatregelen die u of uw installateur uitvoert centraal beheert en aangestuurd. Hierdoor is uw legionellabeheer altijd actueel en worden taken niet meer vergeten.

Legionellapreventie brengt veel zaken met zich mee, zoals uitgebreide procedures, wet- en regelgeving en papieren logboeken waar alles in te vinden is. Hierdoor kan het, zowel voor de uitvoerder als de organisatie die eindverantwoordelijk is, moeilijk zijn om deze uitvoering goed vorm te geven. LegionellaDossier brengt hier verandering in. Door het proces eenvoudiger en daarmee zelfs leuk te maken wordt de uitvoer van goed legionellabeheer opeens kinderspel.

Legionella Adviesbureau Venhuizen werkt met LegionellaDossier. LegionellaDossier is zeer eenvoudig en compleet zodat u alle beheerstaken kunt uitvoeren en u 100% controle heeft over het legionellabeheer.

Wat kan LegionellaDossier?

Met LegionellaDossier is het mogelijk om zowel de risicoanalyse, als het beheersplan en de logboeken gelijktijdig actueel te hebben. Dat betekent dat u geen losse papieren logboeken meer hoeft bij te houden. Daarnaast worden alle gegevens digitaal opgeslagen zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw legionellabeheer en gegevens niet verloren kunnen gaan.

Waarom zou u kiezen voor LegionellaDossier?

  1. LegionellaDossier is zeer eenvoudig en snel te implementeren
  2. Online en per direct beschikbaar
  3. Compatible met uw facilitairsysteem
  4. Snelle terugverdientijd door de lage investeringskosten en de hoge tijdsbesparing
  5. Significante tijdbesparing. Tijdswinst tot wel 75%.
  6. Legionella risico worden verlaagd doordat beheerstaken tijdig worden uitgevoerd

Wat zijn de kosten?

LegionellaDossier werkt middels abonnementsvormen.
Naast de abonnementskosten betaald u éénmalig initiële kosten voor het implementeren van uw beheer in LegionellaDossier.

Wat kan u van ons verwachten?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten?